Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» Ούτε βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει

Ούτε βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει
Τα χαρτιά του για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ανοίγει ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τη συνέντευξή του στο «Εθνος». Τα νομοσχέδια που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτα και θα κατατεθούν στη Βουλή άμεσα, τονίζει ο πρωθυπουργός και σημειώνει: Εχουμε ενημερώσει τους θεσμούς, είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους, αλλά στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός ψήφισε, εξέλεξε κυβέρνηση να κυβερνά.
Αποφασισμένος να προχωρήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα μέχρι κεραίας, για το οποίο έχει δεσμευτεί σε ορίζοντα τετραετίας με την κυβέρνηση να φέρνει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια, είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ωστόσο εκτιμά ότι έχει βρεθεί ήδη κοινός τόπος συνεννόησης με τους εταίρους για τις μεταρρυθμίσεις.
Στην πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη σε ελληνικό ΜΜΕ, στο «Εθνος», ο πρωθυπουργός ανοίγει πλήρως τα χαρτιά της στρατηγικής του και του «Οδικού Χάρτη» στον οποίο έχει καταλήξει, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός των τειχών, ότι «η Ελλάδα δεν είναι αποικία» και ότι «δρόμος επιστροφής στο Μνημόνιο για την Ελλάδα δεν υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου