Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΝΑΟΥΣΑ - Καραμπατζός: Πρόκληση η καταβολή ημερήσιου ενοικίου 10 ευρώ στη Βέτλανς, από εταιρεία που είναι μέλος ο δήμαρχος. Κουτσογιάννης: Προσφύγαμε εναντίον της ακύρωσης

Καραμπατζός: Πρόκληση  η καταβολή ημερήσιου ενοικίου 10 ευρώ  στη Βέτλανς, από εταιρεία που είναι μέλος ο δήμαρχος. Κουτσογιάννης: Προσφύγαμε εναντίον της ακύρωσης

Αναφορές στις ακυρωτικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης των δυο αποφάσεων προσφάτων δημοτικών συμβουλίων (369,352) για την παραχώρηση του πλακόστρωτου του πάρκου στην ΕΤΑ΄(χριστουγεννιάτικο χωριό) και της παραχώρησης σε πολιτιστικούς συλλόγους δημοτικών χώρων, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ.Τάσος Καραμπατζός.
«Κάποιοι λέγανε ότι ο προγραμματισμός ήτανε άγνωστη λέξη στη δημοτική μου αρχή. Ποιες συνέπειες θα έχει στην ΕΤΑ η ακύρωση της απόφασης για το πάρκο; Δεν είναι πρόκληση η κατανομή δημοτικών χώρων με 150 ευρώ προς τους συλλόγους, ενώ στην εταιρεία στην οποία ο κ. δήμαρχος είναι μέλος δίνεται η αίθουσα με δέκα ευρώ ενοίκιο την ημέρα. Παρ΄ ότι η απόφαση ακυρώθηκε, αυτή συνεχίζει να λειτουργεί» είπε ο κ. Καραμπατζός.
Απαντώντας στις αναφορές Καραμπατζού ο κ. Κουτσογιάννης έκανε λόγο για σπέκουλα, επισημαίνοντας ότι ο δήμος έχει ήδη κινηθεί εναντίον της ακυρωτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ο κ.δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης σε αντίστοιχες, 25 τον αριθμό, ακυρωτικές αποφάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κάποιες από τις οποίες, όπως τόνισε, αφορούσαν σοβαρά θέματα. «Η σπέκουλα συνεχίζεται. Έχουμε ήδη καταθέσει προσφυγή εναντίον της ακυρωτικής απόφασης για τους δημοτικούς χώρους. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια αναστάτωση για 25 αποφάσεις της περασμένης δημοτικής αρχής, οι οποίες ακυρώθηκαν αντίστοιχα, παρ΄ όλο που κάποιες από αυτές αφορούσαν σοβαρά θέματα, οικονομικής φύσης. Αν χρειαστεί θα προσφύγουμε και στο διοικητικό εφετείο. Οι αποφάσεις εγκρίνονται ή όχι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με βάση τη νομική ερμηνεία κάποιου υπαλλήλου» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουτσογιάννης.


www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου