Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΝΑΟΥΣΑ - Ημερίδα του εμπορικού συλλόγου Νάουσας για την απασχόληση

Ημερίδα του εμπορικού συλλόγου Νάουσας για την απασχόληση

Ημερίδα στo πλαίσιο της συμμετοχής του στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη: ‘Σχέδιο τοπικής συνεργασίας υπέρ της απασχόλησης στον Δήμο Νάουσας’ διοργανώνει την Τετάρτη στις 7.30μμ στο ξενοδοχείο ‘Εσπερίδες’ ο Εμπορικός Σύλλογος Νάουσας.
Στο σχέδιο συμμετέχει ο Εμπορικός μαζί με τον Δήμο Νάουσας, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Νάουσας, καθώς και άλλους φορείς, με θέμα την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας της Νάουσας και των ωφελουμένων του ΤΟ.Π.Σ.Α. για το περιεχόμενο, τους στόχους και τις επιμέρους δράσεις του έργου καθώς και την πορεία υλοποίησής του.
Η ευρύτερη αυτή προσπάθεια της Αναπτυξιακής Σύμπραξης έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού για την προγραμματική περίοδο 2007-2013», στοχεύοντας στην υποστήριξη της απασχόλησης, στην στήριξη των ανέργων, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στη διασύνδεση της κατάρτισης με την πραγματική οικονομία και παραγωγή.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιασθούν, σύμφωνα και με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα:
• Η παρούσα κατάσταση και η προοπτική της αγοράς εργασίας στη Νάουσα, από την οπτική γωνία του εμπορικού κόσμου της περιοχής.
• Οι δράσεις και οι στόχοι του Σχεδίου Τοπικής Συνεργασίας υπέρ της Απασχόλησης στον Δήμο Νάουσας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Τετάρτη 18 Μαρτίου ώρα 19:30
 Αίθουσα συνεδριάσεων Ξενοδοχείου «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ»
 2ο χιλ Νάουσας - Σ.Σ. Νάουσας
19:30 – 20:00  Προσέλευση – Χαιρετισμοί
20:05 – 20:20  Η παρούσα κατάσταση και η προοπτική της αγοράς εργασίας στη Νάουσα, από την οπτική γωνία του εμπορικού κόσμου της περιοχής.
Εισηγητής: Άγγελος Κάλλης, Πρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας
20:20 – 20:40  Παρουσίαση των δράσεων του Σχεδίου Τοπικής Συνεργασίας υπέρ της Απασχόλησης στο Δήμο Νάουσας.
Εισηγητής: Μιχάλης Ελευθεριάδης, Συντονιστής Αν. Σύμπραξης ”Συνεργασία με πυξίδα την απασχόληση”
20:40 – 21:00  Συζήτηση – Κατάθεση απόψεων – Καφές

www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου